به وبلاگ آشپزی ند فود خوش آمدید.امیدوارم لحظات شیرینی با غذا های ندا داشته باشید

اسلایدر

<-آشپزی ندفـــــــــود->

مواد لازم برای 6 نفر:

شیر...................یک پاکت 900 گرمی

نشاسته گل................5 قاشق غذا خوری

شکر......................15 قاشق غذا خوری

پودر ژله...................1 بسته(با طعم دلخواه)

پودر نارگیل و خلال بادام و پسته برای تزیین

طرز تهیه:

شیر را داخل قابلمه میریزیم . نشاسته را با دو سه قاشق از شیر حل میکنیم سپس آن را از الک رد کرده و داخل شیر  میریزیم

شکر را نیز  داخل شیر میریزیم . حرارت را روشن میکنیم تا زمانی که بجوش بیاید هم میزنیم وقتی که جوش آمد و خامی نشاسته گرفته شد و غلظتش تقریبا شبیه فرنی شد زیر حرارت را خاموش میکنیم.این دسر بعد از خاموش شدن کمی سفت میشود پس در هنگام پخت آن را کمی شل بردارید این راحت ترین دسر و خوش مزه ترین دسریه که من تا حالا پختم .

یه بسته پودر ژله را طبق دستورش تهیه کنید و بعد از سرد شدن دسر روش بریزید و بزاریدش تو یخچان . بعد از سفت شدن ژله با پودر نارگیل و بادام و پسته تزیینش کنید

این دسر در عرض 15 الی 20 دقیقه پخته میشود. طرفدار هم زیاد داره حتما بپزیدش

 

 


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: دسر ,

تاريخ : یک شنبه 10 شهريور 1392 | 18:25 | نویسنده : neda |

مواد لازم:

سینه مرغ..........................دو عدد کامل

هویج..................................یک کیلو

سیب زمینی.........................سه عدد متوسط

فلفل دلمه ای........................سه عدد بزرگ

تخم مرغ................................10 عدد

گالینا بلانکای مرغ....................2 عدد

نمک/فلفل/زردچوبه.................به مقدار لازم

خلال پسته و بادام و زرشک..............برای تزیین روی کوکو

طرز تهیه:

مرغ را جداگانه با یک عدد پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم . وقتی که مرغ پخت بطوری که تمامی آبش کشیده شد حرارت را خاموش میکنیم.بعد از سرد شدن استخوان مرغ را جدا کرده و ریش ریشش میکنیم(تکه تکه)

سپس هویج و سیب زمینی را نگینی خرد میکنیم و در ظرف با مقدار کمی روغن سرخ میکنیم.(از هویج عکس گرفتم ولی از سیب زمینی نه)

فلفل دلمه ای را نیز  خرد میکنیم طبق تصویر زیر

سپس مواد را مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه میکینیم. گالینابلانکا را نیز پودر کرده و اضافه میکنیم.تخم مرغ ها  را  در ظرف جدا گانه ای میزنیم و به مواد قبلی اضافه میکنیم . دو سه بار  مخلوط را با  قاشق بزرگ هم میزنیم و در ظرف مورد نظر  روغن ریخته  میگذاریم داغ شود سپس مواد را داخل ظرف میریزیم روی مواد زرشک و خلال بادام و بسته میریزیم

در ظرف را با دم کن میپوشانیم و روی ظرف میگذاریم .این کوکو با حرارت خیلی خیلی ملایم باید پخته شود .

نکات لازم:

کوکو را بعد از پخته شدن بصورت داغ داغ برش ندهید(در این صورت خرد میشود)

روی کوکو هم با بخار باید پخته شود

این کوکو رو برای مهمونی مادر شوهرم به عنوان پیش غذا پختم

تقدیم به مادر شوهر عزیز و مهربانم

 


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: کوکو ,

تاريخ : یک شنبه 10 شهريور 1392 | 15:28 | نویسنده : neda |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.