به وبلاگ آشپزی ند فود خوش آمدید.امیدوارم لحظات شیرینی با غذا های ندا داشته باشید

اسلایدر

<-آشپزی ندفـــــــــود->

انگور با طعم گرابیه نارگیل

مواد لازم :

پودر نارگیل و شیر عسل......................................... مقدارش بستگی به خودتون داره

رنگ های خوراکی سبز برای برگ های انگور و زعفران برای دانه های انگور

طرز تهیه:

شیر عسل و پودر نارگیل سفید رو با هم مخلوط کنید آنقدر ورز دهید تا شیر عسل به خورد پودر نارگیل برود و خوب با هم مخلوط شوند سپس بیش تر خمیر را به رنگ زعفران و مقدار کمی از اون رو به رنگ سبز در بیاورید سپس طبق تصویر های زیر اون ها رو شکل دهید و درست کنید.


موضوعات مرتبط: ، ، ،
برچسب‌ها: شیرینی ,

تاريخ : شنبه 22 فروردين 1394 | 18:40 | نویسنده : neda |

دسر آناناس

مواد لازم:

کمپوت آناناس..................................................یک قوطی متوسط

پودر ژلاتین .......................................................2 قاشق سوپ خوری

شکر................................................................1 پیمانه

شیر.................................................................2.5 (2 و نصف پیمانه)

خامه پاستوریزه صبحانه........................................یک بسته/اگر خامه قنادی باشد یک پیمانه

آب کمپوت آناناس............................................... 2 تا 1/4 پیمانه(2 + یک چهارم پیمانه)

آب سرد برای بن ماری کردن پودر ژلاتین................... 2 تا 1/4 پیمانه

1 اسانس لیمو ....................................................1 تا دو قطره (در صورت دلخواه )

 

طرز تهیه:

ابتدا ژلاتین را بن ماری میکنیم . دو قاشق سوپخوری پودر ژلاتین را همراه دو تا یک چهارم پیمانه آب مخلوط میکنیم یعنی روی بخار آب ژلاتین را ذوب میکنیم تا یک مایع شفاف و روانی بدست آید. در ظرف دیگری شیر را گرم کرده و شکر را در آن حل میکنیم و اسانس یا وانیل را به آن اضافه میکنیم  سپس ژلاتین بن ماری شده را

به شیر بصورت مویی(کم کم ) اضافه میکنیم . (باید ژلاتین بن ماری شده با شیر نسبتا هم دما باشند).پس از سرد شدن آب آناناس را به مواد ژلاتینی می افزاییم و مخلوط میکنیم .

در ظرف جداگانه ای خامه را کمی با هم زن میزنیم تا فرم بگیرد یعنی خطوط هم زن روی خامه بیافتد . خامه را کم کم به داخل مواد اضافه کرده و هم میزنیم . یک بار هم با هم زن میزنیم تا تمامی مواد و خامه مخلوط شوند سپس قالب مورد نظر را با آب سرد شسته مقداری از تکه های آناناس را در ته قالب یک ردیف میریزیم و لایه  بعدی از مواد مخلوط شده را درون قالب میریزیم سپس در یخچال میگذاریم و کمی بعد از سفت شدن تکه های بقیه آناناس را در دسر فرو میکنیم . در یخچال به مدت 7 الی 8 ساعت قرار میدهیم(نکته: طبق این دستور دسر هلو نیز درت میشود یعنی کمپوت هلو به جای کمپوت آناناس استفاده میشود .

 


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: دسر ,

تاريخ : شنبه 22 فروردين 1394 | 18:10 | نویسنده : neda |

دسر خرده شیشه

مواد لازم:

پودر ژله...........................................سه بسته با طعم های مختلف(به انتخاب و سلیقه خودتان)

پودر ژله آلوءورا..................................دو بسته

بستنی وانیلی....................................یک پیمانه

طرز تهیه:

هر کدام از پودر ژله ها را با یک لیوان آب جوش حل کرده و بن ماری میکنیم تا ذرات ژله به خوبی در آب حل شود(لازم به ذکر است که در روی بسته ژله برای آماده سازی به دو لیوان آب اشاره شده ولی اینجا چون از قالب استفاده میکنیم از یه لیوان آب استفاده میکنیم). بستنی را در دمای محیط قرار میدهیم تا کمی آب شود . به هر رنگ ژله دو یا سه قاشق بستنی اضافه میکنیم البته باید هر دو هم دما باشند وگرنه همدیگر را میبرند.پودر ژله آلوورا را هم به همین ترتیب با دو لیوان آب آماده میکنیم.(بعضی ها فکر میکنن که ژله آلوورا بخاطر رنگش خیلی مزه خوبی نداره ولی اینطوری نیس این ژله یه طعم خاص و خوشمزه ای به دسر میده)

مایع ژله های رنگی را در ظرف های مستطیلی شکل ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود و ببندد.(نکته:بعد از بسته شدن و قالب زدن ژله های رنگی ژله ی آلوورا را آماده میکنیم ). ژله ها را از یخچال در می آوریم و با قالب های مورد نظر قالب میزنیم همانند تصاویر زیر:

 

پس از آماده کردن ژله ها همانند تصاویر بالا ژله آلوورا را آماده کرده و میگذاریم سرد شود. قالب مورد نظر را با آب سرد شسته و ژله های قالب زده را به قالب میریزیم سپس ژله آلوورا را میریزیم . در یخچال به مدت دوازده ساعت قرار میدهیم  سپس قالب را در درون کاسه ای با آب ولرم به مدت سی ثانیه قرار میدهیم و به ظرف مورد نظر برمیگردانیم . شما میتوانید با سلیقه خودتان دسر خورده شیشه تان را تزیین کنید. من با شوکورول تزیین کردم

 

((☺تمام امید وارم همیشه کامتون شیرین باشه☺))

 

 

 


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: دسر ,

تاريخ : شنبه 22 فروردين 1394 | 17:17 | نویسنده : neda |

پاپ کورن به شکل آدم برفی

 

مواد لازم:

نایلون...............................بستگی به اندازه دلخواهتون داره.سعی کنین که نایلونتون از اون ضخیما باشه که طی پر کردن پاره نشه

ذرت آمریکایی....................بستگه به خودتون داره

طرز تهیه:

این پاپ کورنو من خودم برای شب یلدا درس کرده بودم شما رو نمیدونم ولی این آدم برفی سفرم رو خیلی قشنگ کرد.

ابتدا ذرت ها را بو می دهیم . سعی کنین که روغنش خیلی زیاد نشه تو نایلون مشکن به وجود میاره.پایین نایلونو پر می کنیم البته اگه میخواین خوب بشه شکمش باید توپولو باشه پس ته نایلونو زیاد پر کنین(فشرده) بعد با یه طناب یا روبان فرقی نمیکنه چون من شال گردنی انداخته بودم گردنش معلوم نمیشد.سر نایلونو میبندیم تا شیکمش درس بشه بعد یه قسمت دیگه میخوایم برا سرش که کمی باید کوچیک تر از پایینی پاشه روی قسمت بزرگم پر می کنیم بعد دوباره با طناب می بندیم بعد اضافه رو میبریم بعد میتونین تزیینش کنین مثله تصویر بالا . خیلی دوست داشتنی میشه درستش کنین پشیمون نمیشید .

 


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: مناسبت ,

تاريخ : شنبه 5 بهمن 1392 | 19:48 | نویسنده : neda |

پشمک قالبی برای مناسبت ها

مواد لازم:

پشمک ...................................................دو بسته با طعم های مختلف

اسمارتیز(قرص شیرینی)............................به مقدار دلخواه

قالب ......................................................در طرح های مختلف

طرز تهیه:

من فکر کردم که پشمک برای مناسبت ها خیلی تکراری و دمده است و سعی کردم اونو به شکل های گوناگونی با قالب دربیارم و بعد از این که در آوردم با اسمارتیز تزیین کردم تو اینترنت دیده بودم که با شکلات تخته ای مذاب تزیین میکنن ولی این از اون زاحت تر و شیک تر میشه . این سینی پشمک درست کردنش حدود یه روز طول کشید همه فکر میکردم شیرینیه و اونو تو فر پختم ولی نمیدونستن که پشمکه.درس کنین خیلی جالبه.

 


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: شیرینی ,

تاريخ : شنبه 5 بهمن 1392 | 19:21 | نویسنده : neda |

اینم از یلدای امسال 1392

اونایی رو که لازمه طرز تهیشون رو نوشتم(تو ادامه مطلب)

 

 

 

 

 

اونایی که لازمه طرز تهیه شون تو لینک های زیر هست

 پاپاتیا

پشمک قالبی

پاپ کورن

 

 


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: مناسبت ,

تاريخ : جمعه 6 دی 1392 | 20:32 | نویسنده : neda |

دلمه بادنجان

برای دیدن طرز تهیه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید...

 

 


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: دلمه ,

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 21 آذر 1392 | 20:27 | نویسنده : neda |

مواد لازم برای 6 نفر:

شیر...................یک پاکت 900 گرمی

نشاسته گل................5 قاشق غذا خوری

شکر......................15 قاشق غذا خوری

پودر ژله...................1 بسته(با طعم دلخواه)

پودر نارگیل و خلال بادام و پسته برای تزیین

طرز تهیه:

شیر را داخل قابلمه میریزیم . نشاسته را با دو سه قاشق از شیر حل میکنیم سپس آن را از الک رد کرده و داخل شیر  میریزیم

شکر را نیز  داخل شیر میریزیم . حرارت را روشن میکنیم تا زمانی که بجوش بیاید هم میزنیم وقتی که جوش آمد و خامی نشاسته گرفته شد و غلظتش تقریبا شبیه فرنی شد زیر حرارت را خاموش میکنیم.این دسر بعد از خاموش شدن کمی سفت میشود پس در هنگام پخت آن را کمی شل بردارید این راحت ترین دسر و خوش مزه ترین دسریه که من تا حالا پختم .

یه بسته پودر ژله را طبق دستورش تهیه کنید و بعد از سرد شدن دسر روش بریزید و بزاریدش تو یخچان . بعد از سفت شدن ژله با پودر نارگیل و بادام و پسته تزیینش کنید

این دسر در عرض 15 الی 20 دقیقه پخته میشود. طرفدار هم زیاد داره حتما بپزیدش

 

 


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: دسر ,

تاريخ : یک شنبه 10 شهريور 1392 | 18:25 | نویسنده : neda |

مواد لازم:

سینه مرغ..........................دو عدد کامل

هویج..................................یک کیلو

سیب زمینی.........................سه عدد متوسط

فلفل دلمه ای........................سه عدد بزرگ

تخم مرغ................................10 عدد

گالینا بلانکای مرغ....................2 عدد

نمک/فلفل/زردچوبه.................به مقدار لازم

خلال پسته و بادام و زرشک..............برای تزیین روی کوکو

طرز تهیه:

مرغ را جداگانه با یک عدد پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم . وقتی که مرغ پخت بطوری که تمامی آبش کشیده شد حرارت را خاموش میکنیم.بعد از سرد شدن استخوان مرغ را جدا کرده و ریش ریشش میکنیم(تکه تکه)

سپس هویج و سیب زمینی را نگینی خرد میکنیم و در ظرف با مقدار کمی روغن سرخ میکنیم.(از هویج عکس گرفتم ولی از سیب زمینی نه)

فلفل دلمه ای را نیز  خرد میکنیم طبق تصویر زیر

سپس مواد را مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه میکینیم. گالینابلانکا را نیز پودر کرده و اضافه میکنیم.تخم مرغ ها  را  در ظرف جدا گانه ای میزنیم و به مواد قبلی اضافه میکنیم . دو سه بار  مخلوط را با  قاشق بزرگ هم میزنیم و در ظرف مورد نظر  روغن ریخته  میگذاریم داغ شود سپس مواد را داخل ظرف میریزیم روی مواد زرشک و خلال بادام و بسته میریزیم

در ظرف را با دم کن میپوشانیم و روی ظرف میگذاریم .این کوکو با حرارت خیلی خیلی ملایم باید پخته شود .

نکات لازم:

کوکو را بعد از پخته شدن بصورت داغ داغ برش ندهید(در این صورت خرد میشود)

روی کوکو هم با بخار باید پخته شود

این کوکو رو برای مهمونی مادر شوهرم به عنوان پیش غذا پختم

تقدیم به مادر شوهر عزیز و مهربانم

 


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: کوکو ,

تاريخ : یک شنبه 10 شهريور 1392 | 15:28 | نویسنده : neda |

<<ادویه کوفته>>

مواد لازم:

فلفل سیاه........................1 قاشق سوپخوری

پودر فلفل سبز تند..............1 قاشق سوپ خوری

زیره.................................1 قاشق سوپ خوری
جعفری گشنیز خشک پودر شده........هر کدام 1 قاشق سوپخوری

تمامی مواد را به صورت پودر شده با هم مخلوط می کنیم  و ادویه اماده است.


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: ادویه ,

تاريخ : یک شنبه 13 مرداد 1392 | 22:15 | نویسنده : neda |

<<ادویه پلو>>

مواد لازم

زرد چوبه................... 1 قاشق سوپ خوری

هل سبز....................1 قاشق سوپ خوری

دارچین کوبیده............2 قاشق سوپ خوری

جوز هندی .................1 قاشق مربا خوری

زنجبیل......................1 قاشق سوپخوری

پودر گل محمدی................3 یا 4 قاشق

طرز تهیه:

تمامی مواد را پودر کرده و مخلوط میکنیم

این ادویه را میتوان در تزیین پلو(یک لای پلو و یک لای ادویه)استفاده کرد.


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: ادویه ,

تاريخ : یک شنبه 13 مرداد 1392 | 22:10 | نویسنده : neda |

<<ادویه کاری>>
 
مواد لازم:
 

تخم قشنیز...........................4قاشق سوپ خوری
تخم خردل..............................2 قاشق چای خوری
دانه رازیانه..............................1قاشق چای خوری
قلم دارچین...........................2 سانتی متر
میخک....................................1 قاشق چای خوری
دانه هل سبز.............................1 قاشق سوپ خوری
تخم شمبلیله..........................2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه............................1 قاشق چای خوری
زیره سبز..............................2 قاشق سوپ خوری
جوز هندی.............................2 قاشق چای خوری
زنجبیل.................................2 قاشق چای خوری
فافل قرمز.............................2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:
تمامی مواد را پودر کرده و با هم مخلوط میکنیم
این ادویه در بعضی از خورشت ها مورد استفاده قرار میگیرد.

 


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: ادویه کاری ,

تاريخ : یک شنبه 13 مرداد 1392 | 22:7 | نویسنده : neda |

Www.nedfood.loxblog.com

به وبلاگ ند فود خوش آمدید

شما میهمان عزیز:میتوانید مطالب مورد نیاز خود را از بلوک سمت راست بنام برچسب ها پیدا کنید


برچسب‌ها: ندفود ,

تاريخ : چهار شنبه 9 مرداد 1398 | 22:23 | نویسنده : neda |

 

 

سلام دوستای گلم من ندا هستم امروز این وبلاگو باز کردم به وبلاگم خوش اومدیدخندهاین کیک و دسریه که برای تولد پسرم آرمان درس کرده بودم و میخوام طرز تهیشو براتون بنویسم هرکی این کیکو بخوره از فردا هوادار پروپاقرص وبلاگ من میشه

 

اول میخواستم برای تولد پسرم از بیرون کیک بخرم ولی دیدم که بیشتر مهمونا بخاطر رژیم و این حرفا و بخاطر خامه زیادش نمیخورن و اینطور شد که تصمیم گرفتم خودم بپزم 5 تا کیک پختم یدونشو تزیین کردم برای آرمانم. چهارتاشم برش دادم که

که تو تصویر بالا میبینید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه در ادامه مطلب...


موضوعات مرتبط: ، ،
برچسب‌ها: کیک , تولد , آشپزی , پختن , غذا ,

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 7 مرداد 1392 | 21:59 | نویسنده : neda |
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 14 صفحه بعد
.: Weblog Themes By VatanSkin :.